RO EN
Prima Contact Harta Abonare noutăţi
 



Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / China gazduieste o noua runda de negocieri climatice
China gazduieste o noua runda de negocieri climatice
07.07.2010     imprimare
Accesări: 124   

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

http://www.green-report.ro/stiri/china-gazduieste-o-noua-runda-de-negocieri-climatice

China va gazdui o runda suplimentara de negocieri climatice in octombrie, menita sa duca la un proiect de acord climatic inainte de conferinta ONU din decembrie, transmite Reuters.

Directorul executiv al Programului Natiunilor Unite pentru mediu (PNUE), Achim Steiner, a explicat ca reuniunea va avea loc in Tianjin, un port nordic al Chinei apropiat de Beijing.
"China va prezenta cateva idei si oportunitati pentru a duce negocierile mai departe", a explicat Steiner, care a efectuat o vizita in China.
Dupa conferinta climatica ONU din decembrie 2009, de la Copenhaga, urmatorul pas in negocierea unui acord global de reducere a emisiilor va fi conferinta ce va avea loc la sfarsitul acestui in in Cancun, Mexic.
China este statul cu cele mai mari emisii de gaze cu efect de sera din lume, ce provin din activitati umane. Oficialii chinezi si din alte state sunt rezervati in legatura cu sansele de a se ajunge la un acord international si se estimeaza ca un astfel de document va fi semnat doar in 2011 in Africa de Sud.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin