RO EN
Prima Contact Harta Abonare noutăţi
 



Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / Temperaturi record în Rusia şi Anglia
Temperaturi record în Rusia şi Anglia
26.06.2010     imprimare
Accesări: 170   

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

http://www.realitatea.net/temperaturi-record-in-rusia-si-anglia_720534.html

Valul de căldură afectează Moscova de la începutul săptămânii. Specialiştii au avertizat că temperaturile vor continua să crească şi în zilele următoare, spre disperarea locuitorilor. Cald va fi în acest weekend şi în Marea Britanie. Conform prognozei, mâine va fi cea mai ferbinte zi a anului, cu temperaturi de 30 de grade Celsius.

Temperatură record la Moscova. Mercurul din termometre a atins azi 32,4 grade Celsius, cea mai mare valoare din ultimii 70 de ani pentru această perioadă a anului.
Căldura i-a scos pe ruşi din case. Au luat cu asalt parcurile, ştrandurile şi lacurile din capitală pentru a se răcori. Valul de căldură afectează Moscova de la începutul săptămânii. Specialiştii au avertizat că temperaturile vor continua să crească şi în zilele următoare, spre disperarea locuitorilor.
Cald va fi în acest weekend şi în Marea Britanie. Conform prognozei, mâine va fi cea mai ferbinte zi a anului, cu temperaturi de 30 de grade Celsius. Autorităţile au avertizat populaţia să nu înoate în locurile neamenajate, unde există riscul de accidente.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin