RO EN
Prima Contact Harta Abonare noutăţi
 



Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / San Francisco vrea sa-si injumatateasca emisiile
San Francisco vrea sa-si injumatateasca emisiile
10.01.2010     imprimare
Accesări: 70   

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

http://www.green-report.ro/stiri/psan-francisco-vrea-sa-si-injumatateasca-emisiilep

Autoritatile din San Francisco vor sa injumatateasca emisiile de gaze cu efect de sera prin inasprirea reglementarilor de mediu care vor fi votate in aprilie, informeaza Treehugger.
Poiectele de dezvoltare si constructii vor fi obligate sa indeplineasca standarde mai stricte privind poluanti precum oxidul de azot, particule de materie sau dioxid de carbon. Nicio sursa fixa nu va mai avea voie sa emita mai mult de 10.000 de tone metrice de gaze cu efect de sera, iar cele mobile nu pot depasi 1.100 de tone de dioxid de carbon.
“Ne indreptam spre directia cea buna, dar mai avem mult pana sa atingem tintele pentru 2050 de reducere a emisiilor cu 80% fata de nivelul din 1990. Tot mai trebuie sa mai facem si o a doua reducere la jumatate pentru a atinge acea tinta”, a declarat un reprezentant al autoritatii de reglementare a poluarii aerului din San Francisco. Acesta a facut referie la planurile Californiei de reducere a emisiilor la nivelul anului 1990 pana in 2020 si reducerea lor cu 80% pana in 2050.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin