RO EN
Prima Contact Harta Abonare noutăţi
 



Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / Bangladesh: Natiunile sarace nu accepta un esec la Copenhaga
Bangladesh: Natiunile sarace nu accepta un esec la Copenhaga
12.11.2009     imprimare
Accesări: 115   

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

http://www.green-report.ro/stiri/pbangladesh-natiunile-sarace-nu-accepta-un-esec-la-copenhagap

Statele slab dezvoltate nu vor accepta un esec al summitului de la Copenhaga din decembrie, a declarat premierul Bangladeshului, Sheikh Hasina, citata de cop15.dk.
"Cele mai vulnerabile tari si cele mai putin dezvoltate sunt ingrijorate ca cerintele lor legitime sunt date la o parte de dezacordul intre tarile bogate si cele in curs de dezvoltare in negocierile climatice", a explicat Sheikh Hasina.
Ea a mai adaugat ca daca tarile dezvoltate au reusit sa pompeze miliarde de dolari pentru refacerea economiei globale, atunci pot fi la fel de generoase cand vine vorba de salvarea tarilor sarace si a planetei.
Declaratiile au fost facute in cadrul unei videoconferinte sustinute alaturi de alti lideri mondiali ca Gordon Brown, premierul Marii Britanii, Kevin Rudd, premierul Australiei si secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon. Conferinta, organizata de Copenhagen Commitment Circle, a fost prezidata de premierul danez, Lars Loekke Rasmussen.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin